We hebben 107 gasten en geen leden online

Hoe kunnen we u helpen?

Als wijkgemeente zijn we op zoek naar 'nieuwe' ambtsdragers. Op dit moment zijn de volgende personen lid van onze wijkkerkenraad   

Taco Boot, diaken; Gert van Herk, predikant, Rita van Herk-Berkhof, kerkelijk werker, ouderling; Arie de Jong, ouderling, Johan Neuteboom, ouderling jeugdwerk, Gerhard Ockeloen, ouderling voorzitter; Tineke Pronk, ouderling; Joke van Rijkom, diaken; Christiaan Vreeken, ouderling/scriba

Stuur uw advies voor 'nieuwe' ambtsdragers in naar onze scriba via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De ambtstermijnen van Arie de Jong en Tineke Pronk lopen ten einde deze zomer. Tineke heeft aangegeven op dit moment niet beschikbaar te zijn voor een nieuwe periode als ambtsdrager. Johan Neuteboom verhuist binnenkort naar Zwolle en onlangs hebben we afscheid genomen van José Visser van Rutten als ouderling-kerkrentmeester. Voor Marien van der Deijl, die als kerkrentmeester actief is, loopt ook zijn benoemingsperiode af deze zomer.

Dit betekent dat we in onze wijkgemeente dringend behoefte hebben aan twee of meer ouderlingen-kerkrentmeester om te kunnen blijven functioneren. Bovendien zijn 'nieuwe' ouderlingen, diakenen en jeugdouderlingen meer dan welkom!        

Wij doen een beroep op U als leden van onze wijkgemeente om uw verantwoordelijkheid te nemen en mee te helpen aan de ontwikkeling van onze wijkgemeente tot 'een open gemeenschap van leerlingen van Jezus Christus' Hiervoor is uw voorbede, inzet en advies nodig. Dus geef uw advies... en inderdaad mag u ook uw eigen naam invullen! Graag zelfs!

U kunt uw advies sturen naar onze scriba via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­