We hebben 40 gasten en geen leden online

Elke zondagmorgen is er voor de jongste kinderen (0 tot 4 jaar) tijdens de ochtenddiensten crèche in ons kerkelijk centrum Nove (Dorpsstraat 13, schuin tegenover de Dorpskerk).
Er is babyspeelgoed aanwezig voor de allerkleinsten en de wat groteren kunnen puzzelen, kleuren en spelen met het beschikbare speelgoed. Voor de allerkleinsten dient u zelf verschoningsmateriaal mee te nemen en evt. voeding achter te laten.

Er is altijd een ervaren oppas aanwezig en één of twee jongeren met oppaservaring om de kinderen te helpen, voor te lezen en lekker met ze te spelen. Tijdens het laatste lied komen de kinderen met de oppas weer terug in de kerk en krijgen de zegen mee.

We kunnen nog wel vrijwilligers gebruiken die het leuk vinden om op deze manier iets te doen binnen de gemeente. Het gaat om ongeveer 5x per jaar oppassen.

Wij stellen het zeer op prijs dat mensen met ons meedenken en speelgoed achterlaten in Nove, maar op dit moment hebben we meer dan voldoende speelgoed en is onze opbergruimte hiervoor beperkt. Dus het vriendelijk verzoek om geen speelgoed achter te laten.

Voor verdere vragen/opmerkingen en ideeën over de invulling van de oppas kunt u terecht bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­