We hebben 62 gasten en geen leden online

Zamariem is het jeugdkoor van de Dorpskerk in de Dorpsstraat.  Jongens en meisjes mogen bij Zamariem komen zingen zodra ze 7 jaar zijn. Kinderen die in groep 3 zitten mogen ná de Kerstvakantie bij ons aansluiten. Het koor bestaat al sinds 1996 en staat onder de enthousiaste leiding van Marieke Wapenaar en Froukje van Oostrum. Michiel Steenwinkel begeleidt ons op de piano.

Zamariem oefent iedere vrijdag, met uitzondering van de schoolvakanties (en de vrijdagen daar vlák voor) in Kerkelijk Centrum Nové in de Dorpsstraat van 16.00 tot 17.00 uur. Vanaf 15.45 uur kun je in Nové terecht en het is fijn als je er zo’n tien minuten voor het begin van de repetitie bent, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Nieuwe stemmen kunnen we áltijd gebruiken!

Voor verdere info stuur je een mailtje naar onze dirigente Marieke Wapenaar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of naar Esther van Mierlo (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

* Zit je op het voortgezet onderwijs en wil je nog graag bij ons zingen? Dat kan hoor ! Kijk eens bij ons jeugdkoor Neoeriem.

­