We hebben 65 gasten en geen leden online

De (zaterdag) bidstond wordt in de regel gehouden van september t/m juni op de vierde zaterdag van de maand van 19.00-20.05 uur in de Dorpskerk. In de zomermaanden juli/augustus wordt zo mogelijk ook 1 of 2 keer samen gebeden.
Alle data (soms afwijkend van de regel) worden voorin de kerkbode (pagina 2) vermeld. Als de datum een paar weken tevoren aangepast wordt, wordt dit via Weeknieuws aangekondigd en zo mogelijk worden ook de reguliere bidstonden in het voorafgaande weeknieuws aangekondigd.
De bidstonden zijn ooit begonnen in de tijd van ds. Smit. Hij heeft geholpen bij de volgorde: van binnen naar buiten, dus persoonlijk - gemeentebreed - lokaal/regionaal - landelijk - internationaal. We beginnen de bidstond met een korte bezinning aan de hand van een boek over gebed. Daarna zingen we een daarbij passend (kerk)lied en inventariseren we actuele gebedspunten, ook om te danken.
Bij het gebed letten we op ACTS (adoration - confession - thanksgiving - supplication), dus voorbede gedragen door aanbidding, belijdenis (van geloof en schuld) en dankzegging.
Na het afsluiten van de gebeden (na klokslag 20 uur) zingen we een afsluitend lied.

Iedere broeder of zuster is welkom en ook om gebedspunten in te leveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deze worden dan (na eventuele toetsing van de afzender en inhoud) verwerkt als gebedspunt voor het Weeknieuws en/of voor het voorbedeboek (dus voorbede tijdens de dienst) of alleen bij de bidstond zelf. Momenteel ben ik de contactpersoon en kan iedereen mij daarvoor bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 015-3000303

­