We hebben 155 gasten en geen leden online

Voor de kinderen is er naast de zondagse eredienst een kindernevendienst.
Zij beginnen in de kerk en gaan na de eerste lezing naar Nové voor hun eigen dienst. De kinderen zijn verdeeld in drie groepen: de jongste groep voor kinderen van de groepen 1 t/m 3 van de basisschool, de middengroep voor kinderen van groep 4 t/m 6 en de oudste groep voor de kinderen van groep 7 en 8.
De kindernevendienst maakt gebruik van “Kind op Zondag”. Hiermee volgt de kindernevendienst de leesroosters van de eredienst. Zo horen volwassenen en kinderen dus in principe dezelfde bijbellezing.
De leiding van de kindernevendienst bestaat momenteel uit 11 gemeenteleden. In de 40 dagentijd en de adventstijd werkt de kindernevendienst mee aan een project. Het project heeft een vaste plek in de eredienst. Het project wordt op eerste Paas- of Kerstdag afgesloten.
Als u meer wilt weten over de kindernevendienst of als u er iets voor voelt om leider te worden neem dan gerust contact met mij op.

Namens de kindernevendienst Janneke Rongen.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Op zondag 1 juli namen we afscheid van een aantal kinderen van de kindernevendienst. Zij gaan naar de middelbare school en kregen de zegen mee. Heleen bedankte de kinderen namens de kindernevendienst en kregen een klein cadeautje mee als aandenken.

Na het afscheid van de kinderen werd Marieke Rongen toegezongen door Zamariem en Neoriem. Marieke gaat verhuizen en nam dus ook afscheid. Zij begon als klein meisje bij Zamariem en later stroomde ze door naar Neoriem. Dat ze nu pas afscheid neemt komt omdat ze zich daarna heeft ingezet als begeleidster voor het koor. Marieke Wapenaar steunde Marieke Rongen bij het emotionele moment door een arm om haar heen te slaan.

­