We hebben 149 gasten en geen leden online

Zamariem is Hebreeuws voor “zangers” en is de naam van het jeugdkoor van onze kerk. Het koor viert in 2016 haar 20e verjaardag! Je mag bij Zamariem komen zingen als je 7 jaar bent. Het koor telt ongeveer 18 enthousiaste leden en staat onder de eveneens enthousiaste leiding van Marieke Wapenaar en Marieke Rongen. Michiel Steenwinkel begeleidt ons op de piano. Jaarlijks hebben we een aantal optredens, o.a. in de Dorpskerk, bejaarden- en/of verzorgingshuizen in de buurt of bijvoorbeeld in een kerkdienst bij Ipse.

Zamariem oefent iedere vrijdag, met uitzondering van de schoolvakanties in Kerkelijk Centrum Nové in de Dorpsstraat van 16.00 tot 17.00 uur. Je bent gelijk uit school, vanaf 15.30 uur, welkom in Nové en krijgt dan van ons een bekertje drinken met een koekje en kunt nog een spelletje doen of een Donald Duckje lezen tot de repetitie begint.

De contributie bedraagt 15 euro per seizoen. Natuurlijk mag je ook altijd een keertje mee komen zingen om te kijken of je het leuk vindt om lid te worden!

Je bent van harte welkom!

Voor verdere info stuur je een mailtje naar onze dirigente Marieke Wapenaar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of naar Esther van Mierlo (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

De Protestantse Wijkgemeente Nootdorp is een gospel pop groep rijk!
Onze naam is... PUUR!

Wil je mee komen zingen?
Meer informatie?
Benieuwd naar de optredens?
Foto's?

Alles is te vinden op www.puur-nootdorp.nl

Subcategorieën

­